Aujourd'hui

Blev ni också helt massakrerade av ett skyfall för någon timma sedan? Det var som om himlen bara öppnade sig och jag är riktigt tacksam för att jag hann tillbaka från joggingrundan innan dess. Såg man ut genom fönstret kunde man få för sig att man befann sig i ett akvarium. Usch säger jag!
Men nu har det i alla fall lugnat sig och snart ska jag köra in till stan och hämta farmor. Hon ska äta middag här och antagligen hälsa brorsan lycka till. Han som rycker in i lumpen i morgon. Och jag erkänner väl att jag kommer sakna honom lite.

Bisous!


Take me away

Vädret såg så lovande ut här i morse. Tänkte till och med försöka sola, men inte då. De mörka molnen hopade sig så fort jag kom ut och sedan kom det första monsunregnet. Och det sabbade pretty much hela min dag. Fast just nu har jag precis spelat gamecube med brorsan och hans kompisar. De behövde någon som kunde spöa dem så jag fick ställa upp.
                      

För ovanlighetens skull vaknade jag vid 11 idag men det kommer jag säkerligen inte göra i morgon. Eftersom jag ska jogga kommer min inre klocka ställa in sig på det. Synd att det inte är lika lätt att gå upp tidigt när det är skola.
För övrigt så avskyr jag att solen redan har gett upp. Det verkar så i alla fall.

Gwen Stefani - 4 In The Morning

Har fastnat vid en gammal låt:

Good evening

Av någon anledning har den här dagen gått fruktansvärt långsamt. Kan det bero på att jag själv känner mig så seg?
Möjligen.
Emma fyllde 18 år igår så jag följde med henne, hennes syster och två av hennes kompisar ut.
Först tog de oss till Chez där vi träffade på tre killar från vår skola. Vi anslöt oss till dem och blev kvar ett tag. Därefter fortsatte vi till avenyn i jakt på något ställe där vi kunde dansa, vilket var Emmas absoluta krav! Tyvärr så är det inte lika mycket att välja på en tisdagkväll, men vi hittade tillslut något ställe som jag inte minns namnet på (icke p.g.a. alkoholmässiga skäl). 
Överlag så har jag inga som helst klagomål att komma med! Grattis igen, Emma!!


Sveriges värsta bilförare

Bra av mig att börja titta på Sveriges värsta bilförare nu när jag börjat på intensivkurs. Men jag lär mig ju i alla fall vad jag inte ska göra, plus att jag känner mig oerhört duktig när jag jämför med dem.
Här har vi min favorit:
 
Och med det tackar jag för mig och hoppas att ni fortsätter krama varandra ute i trafiken!

På fyra hjul

Hade min första körlektion idag och hade tur med min lärare. Han är otroligt snäll och rolig, så det känns som att det här definitivt kommer gå vägen. Jag klarade mig levande igenom korsvägen två gånger i alla fall.
Jag hoppas på att ha teorin avklarad innan skolan börjar igen och sedan hoppas jag på att körkortet är mitt ganska snart därefter. Det är så skönt att jag är igång nu och det kommer bli ännu skönare när det är gjort!

Michael

Jag har inte hunnit hedra Michael Jackson som dog den 25:e juni. Men nu har jag tid.
Michael började sin karriär som femåring i Jackson 5 med sina äldre bröder. Vilket resulterade i att han helt enkelt aldrig fick någon verklig barndom. Därför blev han något av en Peter Pan. Han ville aldrig bli vuxen.
På senare tid har jag väl tyckt att han fortsatt i helt fel riktning, men nu när han väl är borta och man ser på det som varit kan man väl knappast döma honom?
Han gjorde otroligt bra ifrån sig när han väl var igång!

Titta vad söt han var! Varför började han operera sig undrar jag.
 

Vargkyssar

Det finns ganska mycket att säga om hur det var att umgås med vargar, men det var INTE som att gå in och kela med en och annan stor hund.
Det första djurvårdarna gjorde när vi stod utanför ingången var att visa upp en systemkamera som någon besökare inte hållit tillräckligt hårt i. Ingen trevlig syn för de som äger en systemkamera. Själv fick jag bara ta av mitt diadem för att inte råka ut för något mästertjuvande av "bestarna".
När vi kom innanför grinden gällde det att sätta sig ner så fort som möjligt för att slippa få en 55 kg varg över sig som ville hälsa. Och hälsningen kom i form av en kyss i mungipan, något som genast mjukade upp en.
Men när Narnia, som var bråkstaken i flocken, började morra strax intill mitt högra öra kan jag inte ljuga om att min puls inte ökade.
Jag tror att det var runt 9-10 vargar i den här inhägnaden med en alfahona, alfahanen och de mindre viktiga. Jag föll för alfahanen, Aslan.

Klicka på en bild för förstoring.
Aslan         
Sista bilden är lite off. Den är tagen i mitt hotellrum, som visserligen var ganska mysigt, men jag är ändå glad att jag redan är hemma.


Iväg

Snart är det tre timmars bilresa som gäller och jag har samlat allt möjligt att hålla mig sysselsatt med. Men jag känner mig redan uttråkad. Det är sjukt tråkigt att packa och jag borde egentligen ha joggat idag. Men eftersom jag gick upp senare än tänkt trodde jag inte att jag skulle hinna, och nu visar det sig att vi inte ska åka förrän vid 11.
Något mer som är lite surt är att jag missar Emmas fest, men jag litar på att hon har mycket att berätta för mig när jag kommer hem.
Nu ska jag packa det sista och sedan se på någon film för att få tiden att gå.

 
Jag idag.
Ha en härlig helg!


RSS 2.0