Frrrrrredag

Det har varit en väldigt lätt dag att handskas med måste jag säga. I skolan var alla i stort sett lika trötta, något som märktes vid de många goda skratt man fick för bara några småsaker. Men varför gäspa när man kan skratta? Min bror har kommit hem från "kriget" och jag kände mig lite huslig och lagade mat till honom. Våra föräldrar for till Spanien i morse så vi får ju reda oss själva nu.
Jag har märkt att det ligger ett lik i vardagsrummet på nedervåningen igen också. Detta tack vare att katterna hellre leker med mössen de tar in istället för att döda dem. På så sätt smiter de in under en bokhylla eller en soffa tillslut och glöms bort, tills vi börjar känna lukten. Inte särskilt mysigt så jag får leta upp kadavret i morgon och slänga ut det.
Resten av kvällen kommer förmodligen spenderas här framför datorn eller om jag förflyttar mig till TV:n, dock i det övre vardagsrummet med tanke på omständigheterna... I morgon har jag inte mer inplanerat än min morgonjogg och att leta lik som sagt, men på söndag blir det roligare!
Ha det!


When will all my hopes arise?

Mycket att göra? Det kan man väl säga. Det kommer bli så oerhört skönt när fredagen kommer. Då kan jag säkert njuta av skoldagen bara för att jag vet vad som väntar efteråt. En veckas lov!
Hurvuvida jag har förtjänat det eller inte är kanske inte upp till mig att avgöra, men själv tycker jag absolut det.
Nu måste jag brainstorma fram något bra som jag kan skriva om på engelskan. Jag har redan en bra början men slutet är alltid det svåraste, i alla fall för mig.

Night

Snart dags att sova antar jag. Känner mig inte så trött som jag borde men det kommer väl snart. Behöver ordentligt med laddning inför morgondagen dessutom. Trots att jag är ledig kommer jag ha mycket att ta itu med. Jag har två prov på fredag som jag måste plugga till plus att jag måste göra klart ett arbete. Det känns väl lite sådär måste jag erkänna, men som varje annan dag så är jag ganska säker på att jag tar mig igenom morgondagen också.
Nu ska jag få ner iTunes till datorn innan jag sticker.

God natt och vi ses när vi ses!

Orka...

Plugg, plugg och mera plugg. Sen så krånglar körskolan också. Jag står tydligen i skuld till dem för lektioner som jag har kvitto på att jag redan har betalat. De kan väl inte allvarligt mena att de tänker ta betalt för de lektioner som jag inte fick när min lärare slutade? Nej, det blir till att ta ett allvarligt snack med dem nästa gång och så får jag hoppas på att det inte är den jättekonstiga receptionisten där då.
Åh, kan jag inte bara få det förbannade kortet snart!?

Det är ju så sjukt dyrt också, och åka kollektivt är ju inte heller direkt billigt längre...

Side track

Är det bara jag som tycker att det är förbannat synd att man tröttnar så snabbt på vissa låtar? De är så bra att man måste lyssna på dem om och om igen, sen så plötsligt är det inget speciellt med dem längre. Jag har säkert jätte många låtar på min dator som jag har tröttat ut och aldrig kommer ge mig samma förtjusning igen.
Jag vet inte, det kanske bara är jag som tröttnar på allt så lätt.Dags att lämna datorn för idag. Vi ses och hörs!


Tic, tac, tic tac...

Nog flyter skoldagarna på, sakta men säkert. Jag kom till skolan tidigare idag än vad jag egentligen behövde och det känns väl lite lagom duktigt. Fick pluggat en massa i alla fall. 
Nu har jag bara haft religionsförhör, som det gick väldigt bra på, och nu har jag bara kvar lite projektarbetstid och spanska.
I vanliga fall längtar man ju efter helgen, men nu är jag tveksam... Har att plugga:
- Rättskunskap.
- Religion.
- Spanska.
- Engelska.
Och säkert något mer som jag inte kan komma på just nu. Vi får väl se hur det går nästa vecka. Det ser ut att bli flera helvetesveckor i rad nu, då lärarna bara kastar saker över oss.
Men klagar gör jag absolut inte. Nej, nej, det kunde ju vara betydligt värre!


RSS 2.0