Regementets dag

Åkte till Skövde garnison igår för att se hur brorsan har det.
De inledde med en ceremoni där bl.a. 1:a och 2:a kompaniet stod uppställda medan regementschefen pratade. Min bror var fanvakt då och jag kände ärligt talat inte igen honom i uniformen. Efter det fick vi gå runt och vi tittade på hans logement, åt i soldathemmet, träffade flera av hans lumparkompisar och tittade på en slags stafett. 
  
Jag fick gå upp kvart i 6 igår tack vare detta och hoppades på att få sova längre idag, men självklart förstör min inre klocka det och jag vaknade klockan 7. Gjorde i alla fall något nyttigt av det genom att gå ut och jogga.
Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Jag skulle ha sagt att det blir plugg för hela slanten om jag inte var så säker på att jag inte kommer orka det. Jag skjuter upp det till senare.Hej, det är jag igen

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte har skrivit här på ett tag eftersom det kommer fortsätta vara dåligt med det. Men jag lever!
Skolan har satt fart på riktigt nu med projektarbete, prov och allt annat trevligt som följer. Idag var jag och min projektgrupp inne i stan och intervjuade, och tro det eller ej men jag börjar bli riktigt engagerad i det här. Jag är inte lika skoltrött som i tvåan heller, tack och lov.
Här hemma är jag fortfarande ensambarn på vardagarna. Brorsan ligger i fält hela veckan, men kommer i alla fall hem till sin födelsedag på lördag.
Frågan är vem som har roligast. Han som kryper runt i leran eller jag som begravs i skolböckerna?
Jag skulle faktiskt tippa på honom.
Nu känner jag att huvudvärken börjar fall in. Har inte ätit ordentligt sen frukost och misstänker att det har med saken att göra. Jag ska ordna något efter att jag skrivit klart veckans loggbok till min handledare i projektarbetet.
Vi ses när vi ses!


Lite efter...

Eftersom jag inte haft någon större lust att skriva om min långhelg tidigare så gör jag det nu...
Var alltså ledig i fredags och följde därför med 5 andra tjejer från klassen till Sticky i torsdags. Det var första gången Malin var ute så jag tyckte att det var ett måste att följa med.
När vi väl kom in fanns det dessvärre inget ledigt bord. I alla fall inte förrän några killar från Hulebäck hittade plats åt oss.
Så där satt vi ett tag, och Gud vet allt vi pratade om. Senare kom dansen igång och tiden flöt på medan vi förflyttade oss mellan dansgolvet och bordet.
Tillslut försvann killarna och ungefär 20 minuter innan Sticky stängde gick vi också. Vi gick verkligen, eftersom den sista bussen gått var det bara för Malin, Emma och mig att knalla hem till Malin. Men det är inget att klaga på när man är på bra humör och har gott sällskap.

I fredags var jag som sagt ledig, så efter att jag skilts från Malin och Emma gick jag till körskolan och fick riskettan gjord. Sedan har jag världens snällaste pappa som skjutsade mig hem, och därpå använde jag den resterande delen av helgen till att vila upp mig och plugga lite.

Skooolan

Jaha... Sitter i skolan på en 2 timmars lång håltimma. Väldigt givande måste jag påpeka. Har redan hunnit ringa till körskolan och gjort ett flertal tester på Facebook.
Är ledig på fredag och duktig som jag är så har jag ändå bokat in riskettan för att göra något nyttigt i alla fall. Tyvärr verkar det inte finnas många körlektioner att boka just nu. Måste ju anpassa allt efter skolan nu.
Jag tycker att jag är redo för körkort redan!

RSS 2.0