Min lediga dag

Fråga mig inte varför jag gick upp klockan åtta i morse min lediga måndag. I och för sig resulterade det i att jag blev klar med samhällsrapporten snabbt och kunde göra annat. Detta "annat" blev att sola, läsa, laga mat och slippa en massa måsten.
Jag funderar på om jag gick och lade mig tidigt i går eftersom jag var så pigg i morse, men det kunde jag inte ha gjort. Jag hade hittat En officer och en gentleman och såg på den en och en halv gång. Haha. Jag hade nästan glömt hur bra den är.
Det finns inget bättre filmslut i hela värdlshistorien om jag får säga min mening. Kan säkert hitta klippet på youtube och dela med mig, men det känns orättvist. Orättvist mot de stackars själar som aldrig sett filmen, men kanske kommer göra det i framtiden.
/Anna

Sol

Underbart väder! Sitter just nu ute och väntar på att något ska hända. Jag har redan hunnit med en joggingrunda och kört en tur med moppen. Ska försöka få den såld så fort som möjligt. Då kan jag fokusera på körkort istället.
Kanske ska vara med några kompisar senare idag. Om det blir i Mölndal eller kvar i Hindås vet jag inte än. Det beror på vad jag orkar. Vill inte sitta här och säcka i alla fall.
/Anna

Lucky me

Kommer till skolan kl 8 och ser att lektionen är inställd. Woho, två timmar utan någonting att göra. Det svider verkligen att jag kunde ha varit hemma och sovit betydligt mycket längre.
Varför är jag bara morgonpigg på helgerna när jag kan sova ut? Förmodligen för att då vill jag gå upp. På vardagarna vet jag vad som väntar och känner mig inte det minsta sugen på att lämna sängen. Weird...
Vart tog solen vägen förresten?
/Anna

Ett skratt förlänger livet...

Och jag måste ha förlängt mitt liv med minst ett år idag. Har skrattat som en galning och pratat hur länge som helst med mitt goda sällskap. Det är nästan otroligt vad mycket vi kan föra in i samtalen bara vi tänker efter, haha. 
Underbart väder har det varit idag också. Jag hoppas på samma imorgon så att jag kan sätta mig ute och få bort den spöklika färgen i ansiktet. 
Nu undrar jag om jag ska se på film resten av kvällen eller sitta här. Någon rolig kanske vill logga in på msn...
/Anna
 


Åh, vilken underbar morgon!

Har nyss ätit frukost och sitter och tittar på nyhetsmorgon. Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag.
Idag ska jag och pappa hälsa på farmor och se hur det är med henne. Det kommer kännas konstigt att komma till lägenheten utan att farfar är där.
Allsvenskan börjar ju idag med Elfsborg - Hammarby, och min lilla kusins lag ska gå ut och hålla Elfsborgsspelarna i handen. Alla vill hålla Anders Svensson i handen och jag hoppas på att min kusse får den äran. 
Så klockan fyra måste man se på tv.
/Anna


Farfar

Om det ändå vore ett aprilskämt, men nej, du är verkligen borta nu. Du som alltid har funnits där, ända sedan jag var liten. Du och farmor var alltid vid varandras sida. Stackars henne! Jag önskar att jag hade åkt med i lördags och fått träffa dig en sista gång. Fan, du var ju favoriten.
Jag vet att du har dina tre söner hos dig nu och jag  undrar hur de tar det. Ni har ju alltid varit starka familjen, men vad händer nu?
Jag kommer sakna dig på min 18års dag och på Eriks student. Fan också, varför just nu? Jag ville att du skulle se mer av vad jag åstadkom i livet. Du fick inte vara Loves och Selmas farfar länge, men du fick vara min ock Eriks. Därför är det här så jobbigt. Det känns overkligt.
Vi kommer sakna dig, Pelle!
/Anna

RSS 2.0