Redan hemma

Jag hade bara en lektion i skolan idag och tack och lov började den 8 och slutade 9:30. Jag missade visserligen bussen som gick kvart i eftersom jag behövde gå upp till expeditionen, men jag var hemma vid 11:30 i alla fall.
Den enda lektionen jag hade var spanska där vi inte gjorde något särskilt seriöst. Bland annat lyssnade vi på denna låt:


Pust...

Just nu är min kroppstemperatur lika oförutsägbar som moder natur. Ena sekunden svettas jag som en isbjörn på Mallorca och andra fryser jag så att det knottrar om huden. Alla konstiga bakterier som flutit omkring i klassrummet den senaste veckan måste ha övermannat mig, men det är troligtvis inte första gången det händer mig när jag kommit tillbaka efter sommarlovet. För tillfället rör det sig mest om halsont och det är knappast något som jag inte kan uthärda.
Jag har t.o.m. övningskört idag trots det. Dock inte särskilt långt, men men... Vi hoppas på att jag kryar på mig!
Ha en underbar lördag!

Tillbaka till skolan

Japp, första skoldagen idag då, men den innefattade inget speciellt egentligen. Det enda nya var tre killar och busskorten annars verkade det vara som det alltid har varit. Visserligen har en del personer slutat men det tänkte jag knappt på.
Jag börjar klockan 9 i morgon och det känns väl lite lagom surt att behöva gå upp 7. Jag hoppas bara att det kan bli lite fint väder som piggar upp en!

Bilder från Frillesås, de sista goda sommarminena:
 


Shake Ya Body

Tyra Banks enda musikvideo. Inte direkt hoppa-upp-och-skrika-bra men jag är ganska säker på att den hade varit mycket sämre om det inte varit hon som gjorde den.

Särö

Nea smsade mig vid tolvtiden idag och undrade om jag ville följa med till Särö. Självklart vill jag det och packar snabbt innan jag går tvärs över gatan till den väntande bilen.
När vi kommer fram inser jag att jag inte minns senaste gången jag badade i havet. Det måste ha varit på Gotland senaste sommaren jag var där. I vilket fall som helst så var det inte förskräckligt att rynka på näsan åt lukten av tång den här gången heller.
Vi hittade bra platser uppe på berget där vi stekte en hel del i förhoppningar om att inte komma alldeles för bleka tillbaka till skolan. Och trots att vi både anlände till platsen som de bleka inlandsborna och lämnade den som desamma var vi nöjda.
Skicklig som jag är så glömde jag mobilen hemma så jag inte kunde inte ta några fina bilder att dela med mig av. Jag får bidra med en bild på en plats jag vill vara på istället;

Min dag idag

Gick upp vid åtta tror jag. Det var egentligen meningen att jag skulle åka med pappa in till stan och plugga lite teori innan min körlektion börja, men jag ändra mig och tog bussen senare istället.
Det gick väldigt lätt att köra idag. Jag fick bara öva på rondeller och köra lite på motorväg, så som vanligt gick lektionen snabbt. Efteråt ändrade jag mina planer igen och tog en promenad till farmor istället för att åka hem.
Nu diskuterar jag körgrejer med Emma som ligger på ungefär samma nivå som jag i vägen mot körkort. Hon är säkert mycket bättre på att köra eftersom hon kört privat mycket mer, men ändå.
Det verkar förresten som att det kommer bli varmare väder nästa vecka. Och det skulle verkligen vara ett bra slut på sommarlovet! Särskilt med tanke på att jag kanske ska till Frillesås på torsdag-fredag nästa vecka.
Hoppas att ni haft en bra dag trots vädret!

RSS 2.0