Jullov!

Nu var det ju ett bra tag sedan jag skrev här, men ärligt talat så är det inte särskilt mycket som har hänt. Pappa fyllde år igår så ett grattis till honom! Visserligen har han sagt att han slutade fylla år efter 30 men men.
Det var julavslutning i skolan idag och jag måste erkänna att uppträdandet inte var så väldigt mycket att hänga i granen jämfört med de tidigare åren.
Så vad händer ikväll? Jo, det blir utgång för mig och några tjejer från klassen. Sabina fyller äntligen 18 så vi ska fira henne. Grattis Sabina!


Ha ett bra lov!

One life, one dream, one lesson to go

Sitter här och väntar på att engelskan ska börja så att jag får redovisningen gjord och kan få åka hem. Det är bara två veckor kvar till jullovet nu och som vanligt är det mycket att göra ända in i det sista. Det är inlämning och gruppsamtal i religion, prov i psykologi och rättskunskap, redovisning i spanska, inlämning av projektavstämning... Allt vad de kan hitta på. Ärligt talat så har jag tappat pluggrytmen. Jag lämnar visserligen in allt i tid och bla bla, men jag börjar med det alldeles för sent. Frågan är om mina betyg kommer bli lidande av det. Inte hittills i alla fall men man vet aldrig. Förresten så klarade jag matte B prövningen med god marginal. G var 12 och jag fick 20. Jag har verkligen ingen aning om vad de krafterna kom ifrån, men huvudsaken är att jag fixade det!
Vi ses när vi ses!


Skickligt gjord

Vill dela med mig.


RSS 2.0