Say hi to VAIO

Äntligen, äntligen har den kommit. Min väldigt tidiga 18 års present. En sprillans ny vaio bärbar dator. Woho! Just nu sitter jag i köket och oj vilken känsla. Haha. Jag låter säkert som en gammal tant som just fått sin första mobil. Men det är det bara min familj som får stå ut med nu så ni ska vara glada.
Nu har jag definitivt någonting att syssla med i morgon när jag är ledig. Grattis till mig!

 Och här har vi skönheten ^^

Why sing when there's no music?

Hjälp! Min mp3 har börjat krångla. Ska allt som kräver tekniskt kunnande plötsligt paja för mig? Inte nog med att min dator är paj och jag bara kan lyssna på musik från youtube på den här datorn. Ska jag inte kunna lyssna på musik när jag åker till skolan, tränar eller städar nu heller? Utan musik skulle allt bli sååå mycket tråkigare, och mina öron skulle säkert börja strejka. Får de inte lyssna på musik kommer jag att vara döv tills de får det.
Nej. Här gäller det att vara positiv. Mitt nyårslöfte var ju faktiskt att bli gladare och här ser jag ett fantastiskt bra tillfälle att utnyttja det. Grattis till mig! Mp3:n kommer att börja fungera igen. Det är jag säker på.


Fredag!

Den underbara fredagen slår till igen. Jag har nyss ätit tacos och ska se på let's dance senare.
Jag har lite nya idéer beträffande den här bloggen. Jag ska inte hålla på med att kommentera på alla andras som jag gjorde med den förra, det blev för tröttsamt. Jag ska skriva för att jag tycker om det och de som läser får läsa helt enkelt.
Hoppas att ni får en härlig fredag och helg!

Då var jag här igen!

Jag kunde visst inte klara mig utan en blogg särskilt länge, så nu är jag tillbaka, och förhoppningsvis här för att stanna. Ursäkta designen just nu, men jag ska fixa ihop någonting i helgen hade jag tänkt.
Ombyggnad pågår!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0