Avstickare...

Min dag har för det mesta spenderats utomhus. I morse joggade jag, senare hjälpte jag pappa, varpå jag solade och var nära att somna.
Jag går förresten bara en dag i skolan den här veckan. Alla lektioner är inställda på måndag, och på onsdag åker jag tlll Paris.
Det kommer bli så underbart skönt!

/Anna

Thursday

Hemma igen, efter besöket hos Emma och simningen. Har sovit sju timmar i natt tack vare att jag och Emma kom igång med våra alltid lika intressanta pratstunder. Innan dess satt vi ute i solen en stund, spelade lite och tittade på Grey's. Tack för allt, Emma!
Simningen var roligare än jag först trodde att den skulle vara. Kanske var det bland annat för att vi inte var så många från klassen där. Jag tror att vi kom fram till att det var sju tjejer och alla killar förutom två där, vilket innebär att typ 11 pers var borta. Synd att så många missade det roliga.
Efter simningen åkte jag och några andra in och åt lunch innan jag åkte hem.
Just nu har jag pluggat klart för i dag och funderar på att lägga mig framför tv:n och sova lite. Vi hörs när vi hörs!
/Anna

Stolt förlorare

Min dag började med att jag gick miste om min morgonjogg tack vare ösregnet. Samtidigt miste jag min sovmorgon eftersom jag gick upp 6 bara för det. Men, istället för att motionera satte jag mig och spelade Gamecube, något jag inte gjort på evigheter. Dessvärre gick det inte särskilt bra där heller eftersom Metroid Prime är sjukt svårt, för mig.
I skolan flöt det däremot på som vanligt, inga speciella nederlag. Förutom när jag Emma, Sabina och Nina satte oss ner för att spela kort Sabina vann varje gång och det gick illa för mig. Å andra sidan blev jag vice president en gång.
Förresten så är jag aldrig en dålig förlorare...
/Anna


Running dog

Såg den här i skolan och ville dela med mig.
 
/Anna

RSS 2.0