Kort och gott

Okej, det är kallt och det snöar, det har varit en bra vinter och jag har fått åka skidor och allt det där. Men nu räcker det väl? Dags för lite vår, eller hur?
Såg nyss att grannarna har laddat för riktigt fredagsmys. Frågan är vad jag själv ska hitta på. Let's dance of course! Min stegräknare visar på att jag inte behöver röra mig mer idag och det passar mig perfekt.
Jag har ett speciellt tack att rikta mot Hanna idag förresten. Hon gav mig den här beroendeframkallande låten:


Helgen

Jag fick skjuta med revolver i går för första gången. Ganska likt pistol men lite mer vilda western tror jag.
I vilket fall som helst så var jag inte helt fruktansvärd heller. Milan, pappas kompis, undrade om det kan ligga i generna. Jag blir säkert aldrig lika bra som pappa och brorsan, men nu är jag i alla fall en erfarenhet rikare.
I dag blir det bio. Snabba cash:

See ya!

Fynddags

Det blir utgång med tjejerna i klassen (minus Malin) i morgon och jag kommer hem idag och har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Jag vet, dagens i-landsproblem. Men så letade jag bland mina väldigt gamla kläder. Jag pratar om högstadie-gamla kläder. Och vad hittar man där? Två par jeans, som dessutom PASSAR. Ett verkligt Halleluja moment för mig.
Jag har en resa till Las Palmas inbokad nu också. Åker under påsklovet så att jag blir lite brun till balen och studenten, till vilka jag inte har börjat förbereda mig än. Det verkar som om man borde det snart med tanke på alla andra som redan skaffat balklänningar och grejer. Herregud, vad är det man behöver? En balklänning, en vit klänning till när vi springer ut och någonting till studentfesten på kvällen. Plus skor till alltihop, och en del betalar säkert för håruppsättning till balen också.
Sen så är det förbannat deprimerande att det inte finns några bra bilder på mig som liten att ha på skylten. Men bilder på brorsan finns det gott om. Där fär man för att man föds sist och föräldrarna redan har tröttnat. Haha!
   

God fortsättning

Jag hoppas att ni har haft det bra under jul och nyår! Själv har jag ingenting att klaga på! Det var bara jag och min bror som åkte till släkten i år, men det var trevligt i alla fall. Tro det eller ej, men det är skönt att han har haft permis så länge.
Under lovet har jag raderat alla måsten som jag inte vill ha och planerar inte att återanpassa mig till den riktiga dagsrytmen förrän helgen innan skolan börjar. Igår natt t ex så var jag vaken till kl. 6 på morgonen och sov till kl. 11.

Jag älskar snön, jag äter mig tjock på pepparkakor och knäck, jag lyssnar på musik, jag ser på roliga filmer, jag klagar inte på kylan, jag storstädar mitt rum, jag skriver, jag ska på filmkväll i Örgryte, jag gör vad som helst bara jag slipper tänka på vad som komma skall.
Lovet leker!


RSS 2.0