Tjo

Hemma ifrån min första joggintur på ett bra tag. Solen lös så fint när jag satt på bussen hem så jag bestämde mig för att det var lika bra att passa på. Men fy vad kallt det var. Självklart försvann solen så fort jag kom till spåret och det började blåsa riktigt ordentligt. Visserligen blir man varm när man kommit igång, och jag klarade mig hem utan några större köldskador.
Nu har jag tråkigt för att jag vet att jag borde plugga spanska, men jag orkar inte. Det får gå som det går.
/Anna

Slutspurten!

Bara en vecka kvar, sedan får jag njuta av det välförtjänta påsklovet. Som jag längtar!
Jag är ledig på onsdag, men den dagen kommer förmodligen bara gå åt till att plugga matte och franska. Inte förrän lördagen kommer kan jag slappna av ordentligt.
Jag har inga planer för lovet än, men ska antagligen åka till Emma eller Sabina någon dag. Skulle egentligen behöva åka in till stan någon dag också, men jag får väl ta var dag som den kommer.
Just nu är engelskalektionen över och vi väntar på att bamba ska öppna. Eftersom historian är inställd har jag bara en lektion till idag. Skönt!
/Anna

Onsdagkväll

Prov imorgon, jag har pluggat sedan jag kom hem och ett G ska väl vara i sin ordning. Hoppas jag på mer blir jag besviken om jag inte får det, så det är bättre att bli överraskad.
Vädret blir bättre och bättre och jag blir piggare och piggare. Det känns som att jag kan slappna av mer efter den här veckan, även om det inte är så. Först efter påsklovet blir förmodligen skolan lättare.
Det var ett möte om Parisresan igår och jag längtar redan tills jag och franskaklassen ska åka. Jag minns inte datumen, men vi åker i maj, då det är härligt väder i Paris. Jag har bara varit där en gång tidigare, men då var jag inte särskilt gammal och vi var för det mesta på Disneyland. Nu ska vi göra massa annat, bl.a. shoppa, haha.
Nu ska jag nog se på någon film innan jag somnar. God natt!
/Anna


Pannkakor

Sitter i skolan med Emma och är sugen på pannkakor, haha!

/Anna

Mer jobb idag

Om en kvart ska jag gå ner till bussen. Jag hoppas att det går snabbare på mässan idag. Igår kom jag hem halv 8 och var helt slut, speciellt i händerna. Men de andra klarade sig igenom det genom att tänka på pengarna, haha. Det får jag nog försöka idag. Tack och lov har jag gott sällskap hela tiden och det blir ju vad man gör det till.
Det är lite problematiskt med historian som ska in i morgon också. Ska i och för sig bara finputsa lite när jag kommer hem, men tänk om jag kommer på massa som jag har glömt.
Aja, jag får sitta uppe tills jag är klar bara. Jag tänker inte lämna in den sent.
Underbart väder förresten! Hoppas ni får en bra dag!
/Anna

Stockholm

Nu är jag hemma ifrån helgen i Stockholm och jag känner mig ganska seg.
Det var första gången jag var i Stockholm, men jag fick en kort trip i centrum. Vi började med att gå upp för slottsbacken och gick in på borggården. Vi tittade även in på storkyrkan där Victoria och Daniel ska gifta sig. Sedan åt vi i en gammal arrestlokal, men det var ganska mysigt.
Men först lördagkväll kom den huvudsakliga händelsen. Metallica i Globen.
Dessvärre var förbanden totalt värdelösa. Det lät som sådant som min bror lyssnar på och då förstår man att det var hemskt. Men när Metallica kom glömdes det bakslaget bort helt och hållet.
Stämningen var otrolig och Metallica kunde inte ha varit bättre, även om de tyvärr börjar bli något av gamla gubbar nu.

Det var en liten nackdel att jag inte lyssnat på deras senaste skiva, så jag kände inte igen alla låtar. Ändå var de ingen besvikelse och jag blev förälskad i de gamla låtarna på nytt. Dessvärre gav inte journalisten i dagens GT dem samma rättvisa. Hur kan han ge Nothing Else Matters endast fyra getingar medan Harvester of Sorrow fick fem? One och Master of Puppets fick i alla fall full pott och det var väl tur det.
I slutändan fick jag en väldigt minnesvärd första resa till huvudstaden.
/Anna

Nu är väl ändå sommaren på väg?

Sitter här och längtar efter solsken och vad som kommer att bli ännu en oförglömlig sommar. Jag tröttnade på mörkret för längesen, så nu skulle det vara hemskt härligt om man fick vakna upp till en morgonsol imorgon. Det skulle säkert pigga upp inför den nya veckan också.

/Anna

Trött

Det blir ett väldigt sent god morgon men jag känner mig inte vaken än...
Gårdagen spenderades i Mölndal med E.L och S.A. Först åt vi och pratade, sedan drog vi vidare till O.D där det redan var massa andra.
När vi kom tillbaka till E.L pratade vi igen och somnade inte förrän vid halv 4.
Idag spelade vi buzz innan pappa hämtade mig så att vi kunde åka till min lilla kusin. Hon fyller år idag, men var tyvärr sjuk, så vi muntrade förhoppningsvis upp henne lite med en present.

Det blev ett väldigt kort inlägg, men jag känner mig ganska seg.
/Anna


RSS 2.0