Road trip

Då var man hemma igen efter den trevliga lilla utflytken till Jönköpings högskola. Inte nog med att jag hade det exceptionella sällskapet i form av Emelie och Malin, så var själva högskolan äckligt lovande. Mysigt campus, fina salar, och dessutom har de flera partnersuniversitet runtom i världen så det finns stor möjligheter för utlandsstudier. Jag har ju inte helt och hållet glömt bort Australien.
Förut kände jag lite ångest inför studenten, men nu när jag vet vart jag kan ta vägen känns det betydligt bättre. Om jag nu kommer in. Å andra sidan ser det för tillfället inte ut att bli några större problem.
Själva bilturen fram och tillbaka var i sig en upplevelse. Vi körde faktiskt bara fel en gång. Efter högskolan åkte vi till A6 och Emelie insisterade på att vi skulle in på Biltema för att köpa rosa tärningar att hänga i backspegeln i bilen. De matchade tursamt nog den rosa rattmuffen.

Såg de här enorma geléråttorna när vi var inne på A6. Det syns kanske inte, men de största var väl ungefär som två storlek 40 skor.
See you later, alligator!

Än finns det hopp om vår!

Jag hoppade säkert fem meter upp i luften förut när en hel massa snö gled ner från taket. Efter alla jordbävningar som har varit lite varstans den senaste tiden så kan man ju aldrig vara säker. Okej, vi ligger väl lite bättre till men ändå.
Jag har börjat räkna dagarna nu. Hur långt det är kvar tills jag åker till Spanien, hur långt det är kvar tills jag tar studenten. Men jag glömmer alltid siffrorna när mer och mer saker kommer upp. Nog ser jag ljuset i tunneln alltid. Det är bara ett förbannat litet ljus. Inget som kan göra saker och ting mindre läskiga.
Idag bestämde jag mig för att följa med Emelie och Malin på deras lilla road trip till Jönköping på lördag. Så det blir till att gå upp tidigt och rusta för en hel dag av nöje! Kanske får jag en chans att rädda dem från deras dåliga musiksmak innan det är försent!
Oj, så tiden går! Jag måste ju gå igenom spanskan en sista gång innan mästarnas mästare börjar.

En helt vanlig söndag

Jag gick upp kl. 8 och hann se masstarten i Vasaloppet. Jag har också hunnit plugga en hel del och snart ska jag göra mig iordning. Jag och pappa ska på barnkalas i Mölndal om några timmar. Det är min minsta kusin som fyller år, så grattis till henne!

Anticipation


Studiedag

Jag var inne i stan med tjejerna idag och hittade en otroligt fin balklänning. Jag har inte införskaffat den riktigt än men hoppas på att åka dit och hämta den i helgen. Jag kommer inte visa den här på bloggen innan balen men jag kan i alla fall avslöja att den är röd (Surprise?).
När jag kom hem hade jag tänkt att sätta mig och plugga. Det är bara det att jag inte vill göra det längre förrän jag känner mig tvingad. Jag tror att jag behöver all ledig tid som jag kan få. Min mage fungerar inte som den ska och jag märkte förut att jag har tappat hår vid sidan av pannan. Det behöver inte bero på stress men vad det än är så känns det inget vidare.
Tack och lov att jag har Spanien att se fram emot! Bara fem veckor kvar (tror jag).
Nästa inlägg kommer bli roligare, det lovar jag! Haha!

RSS 2.0