Upzone

Jag var i Borås i onsdags med några kompisar och prövade på Upzone. De andra hade redan varit där men det var första gången för mig, och det var sjukt roligt! Definitivt något jag kan rekommendera!
Upzone går ut på att man ska klara olika hinder högt uppe bland träden, medan man är ordentligt fasthakad naturligtvis. Det finns fem banor om jag inte minns helt fel. Den ena svårare än den andra.
Vi hann med alla, men fyyy va läskig den sista banan var! Där ingick t ex en linbana som kastade in en i ett nät och en balansgång utan något mer att hålla i än en slags trapets. Låt mig dessutom tillägga att vissa av den här banans hinder var 11 meter över marken. 
Checka bilder och annat på: http://www.upzone.se/

Morning!

Vaknade vid fyra i natt och hörde att min bror fortfarande var vaken. Hade en otäck mardröm och vaknade igen vid åtta. Gick upp och fann min bror sovande i soffan, där han har blivit kvar i fyra timmar nu. Tippar på att han kommer ha lagom ont i nacken senare. Själv är jag pigg och gla' och redo att njuta av solen. När jag vaknade var det till ljudet av regn så det är gött att se att det har vänt!


Still going strong

Dagens i-landsproblem: Det kliar på benet och jag har målat naglarna. Men problem är till för att lösas och spagettigaffeln gjorde ingen större nytta i sin låda just nu i vilket fall!
Jaha, vad händer just nu här i Hindås? Jag var ute och sprang förut trots värmen, dock bara 2,5:an. För att jag ska ge mig ut på femman får det antingen vara morgon eller kväll. Den vägrar jag springa i sommarhettan.
Jag kom hem från Halmstad i söndags. Det var fantastiskt lyckat! Det är en fin stad som fullkomligt kryllade av brunbrända sommargäster. Vi träffade på allt ifrån skåningar till stockholmare, och när vi låg och stekte på Tylösand tyckte jag mig även höra den kära göteborgskan. Den slår allt!


Lägesrapport

Jag fick just ett samtal från min käre bror som just i detta nu befinner sig i Paris. Tydligen tycker han som jag och gillar människorna där mer än människorna i Berlin.
Idag hade han och de två andra grabbarna besökt Omaha beach och gått barfota i sanden. Så orättvist! När jag har tillräckligt med pengar vill jag också resa runt i Europa. Synd bara att jag inte vet särskilt många som vill se samma saker som jag. Men jag kan alltid åka ensam precis som min pappa gjorde. Det skulle säkert bara vara nyttigt.
Hittills har jag redan varit i Paris, Berlin och London, men det sägs ju att en plats alltid är trevligare att besöka andra gången. Sedan så måste jag få åka till Rom någon gång. Grekland, Irland och Österrike hade inte varit fel heller. Jag har bara varit i Österrike under vintern, men enligt säkrakällor är det inte fy skam på somrarna heller.
Synd att varken tid eller pengar växer på träd! Men mitt liv har ju bara börjat...

Woho!

Jag älskar att Holland klådde Brasilien! Inte bara för att jag tycker om överraskningar, utan också för att Brasilien fulade sig något sjukt när de låg under med 2-1. Matchen mellan Uruguay och Ghana var långt ifrån lika rolig att se på, men straffarna var spännande. 
Jag såg båda matcherna hos Nea medan jag hade en kelsjuk pudel i knät. Men jag har inte bara suttit inne. Jag skaffade mig ett djupt skärsår i foten när jag badade innan dess, plus att jag sprang min vanliga joggingrunda i morse. Efter det är det inte mer än rätt att få slappa resten av dagen.
Nu tänker jag sitta uppe tills jag blir riktigt trött. På så sätt somnar jag så snabbt att jag inte hinner tänka för mycket. Jag har fått låna brorsans spotify medan han är borta så jag har i alla fall något att göra.
Se till att njuta av solen! Vi vet inte hur länge den blir kvar!


God morgon!

En ny månad = Nya möjligheter!
Jag vill att något kul ska hända! Det såg lovande ut när sommaren började, men nu har det tagit stopp. Jag har visserligen en hel del att se fram emot. Jag får besked från högskolan den här månaden, jag åker till Halmstad om några veckor och har hört det rycktas om en trip till Upzone och Särö. Vi får väl se hur mycket av det som blir av. Jag och mina vänner har en tendens att planera mycket utan att få det gjort.
Nu måste jag ut på joggingrundan innan jag fastnar här alldeles för länge!


RSS 2.0